Hellocon ry presents: Witches’ Follies – lolita fashion get away weekend!

We are happy to welcome you to our next event to spend a magical weekend at the historical city of Hämeenlinna. Witches’ Follies is a two days event held 19th-20th of october 2019.  The event is hosted  at a lovely mansion Vanajanlinna beside the lake Vanajavesi. The mansion serves also as a hotel so you can spend an entire weekend submerged in lolita fashion!

On the first day of Witches’ Follies you will get to enjoy fashion shows, lectures, game-shows, tea time,  shop lolita clothing and much much more. We will be offering two days tickets and one day tickets for those who only wish to stay for one day. A dinner at the castle will be included at the two days tickets and the evening will continue at the castles speakeasy in the form of our fabled evening party. On Sunday we will host a tea party with a delicious menu created for us by the castle’s  head chef!

Follow the event page on Facebook: Wicthes’ Follies

Pakene arkea Helloconin kanssa: Witches’ Follies!

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi Hämeenlinnaan viettämään kanssamme maagisen viikonlopun lolitamuodin merkeissä. Kaksipäiväinen tapahtuma pidetään 19-20.10.2019. Tapahtumapaikkana on upea Vanajanlinna Vanajaveden äärellä. Vanajanlinna toimii myös hotellina, joten pääset nauttimaan lolitamuodista koko viikonlopun ajan.

Ensimmäisenä tapahtumapäivänä luvassa on muotinäytöksiä, luentoja, peliohjelmaa, tee-hetki, huikeat myyjät ja paljon paljon muuta! Voit osallistua tapahtumaan joko molempina päivinä tai vain lauantaina. Kahden päivän lipppuihin kuuluu myös illallinen Vananajanlinnassa ja ilta jatkuu linnan salakapakassa iltabileiden merkeissä. Sunnuntaina luvassa on teekutsut joihin meille on loihdittu herkullinen menu!

Seuraa tapahtumaa facebookissa: Wicthes’ Follies

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.