Mana on julkaissut kirjoituksen Eternal Twilightista

Kunniavieraamme Mana-sama on julkaissut Moi-même-Moitién virallisilla sivuilla kirjoituksen Eternal Twilight -tapahtumasta ja Moi-même-Moitién muotinäytöksestä! Mana kehuu tapahtumapaikkaamme Paasitornia tunnelmalliseksi, ja postaus sisältää runsaasti upeita kuvia muotinäytöksestä. Lue Manan kirjoitus täällä! 

moi-meme-moitie-eternal-twilight-guest-of-honour

Mana writes about Eternal Twilight

Our guest of honour Mana-sama has published a blog post about Eternal Twilight and Moi-même-Moitié´s fashion show on Moi-même-Moitié´s official website! Mana compliments our venue of choice Paasitorni for its athmosphere and the blog post has many wonderful pictures of the fashion show. Read Mana´s blog post here! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.