Juhlavuoden kunniaksi järjestämme tapahtumaamme taidekujan! Labyrinth of Dreams -tapahtumassa niin kokeneet kuin yleisöään vasta etsivät taiteilijat voivat myydä omia teoksiaan kävijöillemme. Tapahtuman teemana ovat keijut ja fantasia, joten lolita-aiheiden lisäksi myös fantasia kohtaa varmasti oikean yleisön täällä. Tapahtumassa voi myydä originaaliteoksia tai niiden printtejä, omakustanteita tai vaikkapa töistäsi painettuja kirjanmerkkejä, pinssejä tai koruja.

Voit hakea paikkaa taidekujalta joko itsellesi tai jakaa paikan kaverin kanssa. Taidekujapaikan hinta yhdelle on 60 € ja kahdelle 100 €. Hinta sisältää sisäänpääsyn lauantain päätapahtumaan sekä iltabileisiin! Myyntipöydän koko on 120 x 80 cm, ja pöydillä on valmiiksi liinat.

Valitsemme taidekujalaiset hakemusten perusteella siten, että tapahtumassa on mahdollisimman monipuolinen valikoima tapahtuman teemaan sopivia taiteilijoita. Hakuprosessissa edellytämme vapaamuotoista portfoliota, josta käy ilmi, millainen sinä olet taiteilijana ja mitä haluaisit tuoda myytäväksi. 

Huomioithan, että taidekuja on suunnattu nimenomaan taiteilijoille. Vaatteiden, asusteiden ja korujen myyjien tulee hakea paikkaa myyntisalista (linkki myyjähakuun). Jos pohdit, kumpi paikka sopii sinulle paremmin, ota meihin yhteyttä.

Haku taidekujalle aukeaa helmikuun lopulla. Seuraathan meitä saadaksesi ajankohtaisen tiedon hauista!

Labyrinth of Dreams tapahtuma Facebookissa

Hellocon ry:n Instagram

In honour of the year of celebration and the 10th anniversary of Hellocon, we will arrange for an artist alley at our event Labyrinth of Dreams!

The artist alley offers the opportunity for experienced creators as well as budding  artists to spellbind their prospective audience with their independent, self-made works and merchandise. With the theme of the event being faeries and fantasy, we are most certain that artwork pertaining to this will capture the interest of many a lolita and fae creature alike. At the artist alley you can sell original artwork or prints thereof,  self-published works or perhaps bookmarks, pins, or jewellery made based upon your original works. 

You can apply for a table at the artist alley for either yourself or share it together with a friend. The price for said table is 60€ for one person and 100€ for two people. The price includes entry to the main event on Saturday, as well as an entry to the evening party! The size of the table is 120 x 80 cm, and it comes with a tablecloth included.

As we are looking to demonstrate a versatile assortment of artists and artworks in accordance with the theme of the event, we will choose the participants of the artist alley based on their application forms. Our application process requires presenting a portfolio of your choosing (free format), where your character and essence as an artist is well demonstrated, and where your intended products for the event are clearly articulated and presented as well. 

Please observe that the artist alley is designated specifically for artists.

Should you wish to sell other goods such as clothing, accessories, or jewellery not based on your own artwork, you should apply for a table at the vendors’ hall (link to page for call for vendors). If you are pondering on which option would suit you best, please don’t hesitate to contact us for help and guidance. 

The application process opens at the end of February. Please follow us online to garner the most recent information on this aforementioned application and the enrolment process itself.

Labyrinth of Dreams event on Facebook

Hellocon ry’s Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.