Unelmien labyrintti, Labyrinth of Dreams, unelmissasi säkenöivä taianomainen tie johdattaa sinut huikeaan fantasiamaailmaan, jossa keijut ja maahiset viettävät kimmeltäviä karkeloitaan! Näihin juhliin kutsutaan kaikki pienimmästä kukkaiskeijusta menninkäisiin, sillä täyttäähän Hellocon 10 vuotta. Tervetuloa juhliin, tervetuloa seuraamme!

Lolitamuotitapahtuma Unelmien labyrintti järjestetään Helsingissä 23.–24.9.2023. Muistutamme jo nyt, että keijujen kestit ovat legendaarisia.

Tapahtuman teema on maaginen fantasian maailma. Labyrinth of Dreams, unelmien labyrintti, hakee inspiraatiota eteerisistä keijujen tanssiaisista ja taikaolentojen iltahämärän karkeloista. Liity seuraamme upeimmassa asussasi, kuorruta itsesi kimalluksella ja pidä mielessä, että keijut ovat kauniita, eivät välttämättä hyviä.

Tapahtuman sivuihin voi käydä tutustumassa täällä.

Odotamme säihkyvää saapumistasi! Tervetuloa juhlimaan kanssamme.

Welcome, weary traveller from faraway lands ! Your long journey has come to an end now that you have reached the magical faerie kingdom, and stepped into the verdant halls of the fae kind to join us in the Labyrinth of Dreams. This soirée welcomes all fae folk from the  smallest floral faeries to impish goblins and regal elves, because Hellocon’s 10th anniversary should definitely be celebrated in absolute style. So welcome once more, esteemed guests, and join the magical merrymaking!  

The lolita fashion event Labyrinth of Dreams is held in Helsinki 23.–24.9.2023. It is without doubt certain that the faerie festivities are most legendary in nature.

The theme of the event is the enchanted world of faeries and other fae folk and magical creatures. The concept of the Labyrinth of Dreams seeks inspiration particularly in the ethereal faerie dances and soirées. So please join us, honoured guests, in your most dazzling attire and garments – cover yourself in glitter to rival the brightest of gemstones, and remember; although faeries may appear beautiful, not all of them are good nor kindhearted. 

You can view the event’s page here.

We await your glittering, enchanting arrival, and welcome you to celebrate with us!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.