Hellocon ry hakee järkkäritiimiin uusia vapaaehtoisia erilaisiin ja erikokoisiin vastuutehtäviin. Meitä vapaaehtoisia yhdistää intohimo lolitaharrastuksen edistämiseen Suomessa. Rakkaudesta lajiin, erityisesti pitsiin ja röyhelöihin. Järkkärinä pääset suoraan vaikuttamaan siihen, millaisia tapahtumia Hellocon ry järjestää ja voit vaikuttaa laajemmin muuhun yhdistyksen toimintaan.

Helloconin 10-vuotisjuhla ja siihen liittyvä tapahtuma ovat syksyllä 2023. Haemme mukaan ensisijaisesti sinua, joka voit sitoutua toimintaan vähintään siihen asti, mutta olet tervetullut pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että olet täysi-ikäinen. Vastuualueeseen liittyvästä kokemuksesta on iloa, mutta voit hakea kiinnostavaan tehtävään, vaikka et olisi aiemmin toiminut vastaavassa. Perehdytämme sinut kyllä. Hellocon ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin emmekä maksa järkkäreille palkkaa.

Etsimme vastaavia seuraaviin tehtäviin, mutta jos jokin muu sytyttää sinua, laita meille viestiä. Mukaan mahtuu ja kenties meiltä puuttuu juuri sinun osaamistasi.

Ohjelmavastaava

Ohjelmavastaavan rooli on monivaiheinen ja meille hyvin keskeinen. Sinulla on mahdollisuus suunnitella, millaista ohjelmaa ja millaisia ohjelmatyyppejä tapahtumaan tulee. Käsittelet ohjelmahakemukset, aikataulutat pääpäivän ohjelman yhdessä muotinäytösvastaavan ja huolehdit, että ohjelmissa on tarvittavat välineet. Toimit osana tiimiä, joka auttaa sinua tapahtuman aikana huolehtimaan siitä, että kaikki on paikallaan ja aikataulussa. Näin keskeisessä roolissa kokemus auttaa – kerro meille omastasi – mutta autamme sinua myös, jos intoa on enemmän kuin kokemusta.

Yhdenvertaisuuslähettiläs

Monissa muissa tapahtumissa tehtävä kulkee yhdenvertaisuusvastaavan nimellä. Autat meitä huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan ja nauttia siitä. Ennakoit saavutettavuuteen ja esteettömyyteen liittyviä asioita, mahdollisia haasteita ja huolehdit niiden selvittämisestä. Tapahtuman aikana vastaat siitä, että tiloissa on mahdollista liikkua turvallisesti. Sinun puoleesi voi kääntyä, jos kohtaa häirintää tai jotain tapahtumassa ahdistusta aiheuttavaa. Sinulla on silmää sosiaalisille tilanteille, mutta myös rohkeus kohdata haastavia sellaisia. Pyydät apua ajoissa, mutta reagoit myös itsenäisesti ongelmatilanteisiin.

Markkinointivastaava

Jos sinulla on some hallussa ja ymmärrät, kuinka tavoitamme sekä tulevat kävijät että myyjät, etsimme sinua täydentämään markkinointitiimiämme. Tässä tehtävässä painottuu erityisesti alkava kevät 2023, ja toivommekin, että voit sitoutua huolehtimaan siitä, että somemme, sivumme ja muut kanavat ovat ajantasaiset ja edustavat. Toimit yhdessä sometiimin, kääntäjien, nettisivuvastaavan ja myös laajasti muiden vastaavien kanssa. Markkinointi on kestävyysurheilua, joten etsimme sinua, joka voit sitoutua pitkäjänteisesti ja jota kiinnostaa aiemman kokemuksen tai palavan innon takia nähdä tämä puoli tapahtumanjärjestämistä.

Tulkkeja JP-FI tai JP-ENG

Kunniavieraamme saapuvat Japanista. Tarvitsemme sinua auttamaan meitä keskustelemaan heidän kanssaan. Osallistut ennen tapahtumaa kääntämällä sähköposteja. Tehtävässä kuitenkin painottuu kunniavieraan rinnalla kulkeminen hänen Suomessa olonsa aikana ennen tapahtumaa, sen aikana ja hetken sen jälkeen.

Etsimme sinua, jonka kielitaito Japanissa on B2 tai korkeampi. Kieliparisi on suomi tai englanti. Lavatulkilta toivomme vahvoja vuorovaikutustaitoja kaikissa kolmessa kielessä: japani, englanti ja suomi. Kerro toki, jos sinulla on muitakin vahvoja kieliä.

Muut tehtävät

Puuttuuko meiltä mielestäsi tehtävä tai vastuualue? Eikö unelmiesi rooli ole auki? Ota meihin silti yhteyttä. Tilaa riittää kaikille, joilla on halua olla mukana tekemässä tätä tapahtumaa.

Tapahtuman aikaisen työvoiman eli vänkäreiden haku avataan myöhemmin, alustavasti loppukeväällä. Sama koskee ohjelmahakua. Etsimme tässä vaiheessa nimenomaan koko tapahtumajärjestelyiden ajaksi Helloconiin sitoutuvia henkilöitä.

Hakeminen

Haku on päättynyt, kiitos kaikille hakeneille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.