*Rumpujen pärinää* Meidän aivan fantastinen ohjelmalehti tapahtumaviikonlopulle on nyt julkaistu! Voit käydä lataamassa sen älylaitteellesi tai halutessasi tulostaa sen itse.

Tänä vuonna halusimme vähentää ympäristökuormitusta ja päätimme tuottaa ohjelmalehden vain digitaalisena versiona. Toivomme tämän edesauttavan tapahtumaamme muuttumaan entistä ympäristöystävällisemmäksi.

Tänä vuonna tarjolla on paljon mielenkiintoista, kiehtovaa ja monipuolista ohjelmaa ilahduttamaan kävijöitämme — keskiaikateemaisesta ja jalosta ompelun taidosta upeisiin ja inspiroiviin työpajoihin! Emme toki saa unohtaa ihania myyjiämme ja heidän houkuttelevia tuotteitaan tai ihan tavallista jälleennäkemisen riemua ja mukaansatempaavia keskusteluita.

Toivomme, että kaikille löytyy viikonlopun aikana jotakin, joka täyttää mielen ilolla ja synnyttää uusia muistoja, joita mielellään muistelee jälkeenpäin. Toivottavasti nautitte ja nähkäämme pian Turun linnassa!

Requesting a drumroll! Our absolutely fantastic program leaflet for the event has been released! You can download it into your mobile device or print it out yourself, if you should wish.

This year we wanted to be more environmentally friendly and lessen the pollution load and amount of waste, which is why we decided not to furthermore have physical program leaflet printed for our future events. With this step we strive to make our events more sustainable and eco-friendly.

This year our repertoire offers a lot of interesting, fascinating, and versatile programs for our visitors to enjoy. From different lectures focusing on topics ranging from Medieval themes and topics to the noble craft of sewing, to wonderful and inspiring workshops! We mustn’t forget our amazing vendors and their wonderful merchandise, or just the simple joy of being able to meet with friends in person — old and new, and all the riveting conversations waiting to unfold.

We sincerely hope that everyone will find something that entertains them and fills their day at the event with great memories, allowing you all to enjoy it to the fullest.

We can’t wait to welcome you to the Queen’s court and embrace all the wonders awaiting you at Turku Castle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.