Hellocon ry on kuluneiden vuosien aikana järjestänyt useita tapahtumia erilaisilla kiehtovilla teemoilla. Haluamme kunnioittaa historiaamme järjestämällä aiempia teemoja muistelevan kilpailun. Päästä siis mielikuvituksesi valloilleen ja osallistu Helloconin asukilpailuun sen teemoista inspiroituneella asulla!

Jaa asukuvasi Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #hellocoord ja tagaa Helloconin virallinen tili 14.6.2020 mennessä. Voit osallistua vain yhdellä asulla kilpailuun, mutta haluamme toki nähdä muitakin asujasi! 

Huikea asukokonaisuutesi voi saada inspiraationsa yhdestä tai useammasta teemasta. Voit esitellä sen meille joko päälle puettuna tai lattialle aseteltuna.

Since the very first Hellocon in 2013 we have hosted several events with a variety of fun themes. Now we want to cherish Hellocon’s journey by hosting a playful and outfit coordinate contest! We would love to see you create a coord inspired by one of our events’ themes and celebrating your favourite theme, so go ahead and unleash your imagination!

To participate in the contest, please share a picture of your fun and fabulous coordinate on Instagram or Twitter with the hashtag #hellocoord, and tag Hellocon to your post. The contest ends 14.6.2020. You can only take part in the contest once (but if you get inspired to create more outfits, we would love to see them all!)

Your epic outfit coordinate may be inspired by one or several of the themes celebrated during past events, and may be presented to us either worn or as a flat lay.

Hellocon gift bag

Osallistuneiden kesken arvotaan kolme Helloconin lahjakassia täynnä upeita palkintoja sponsoreiltamme Lolita Collectivelta, Puvithelilta, Mossbadgerilta, Fluffy Torilta ja Long Ears and Sharp Earsilta. Lahjakasseissa on myös Helloconin omia tuotteita! Kassien sisältö vaihtelee, mutta jokainen on arvoltaan n. 50 €. Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä, joten huolehdithan, että sinulle voi lähettää viestin Twitterissä tai Instagramissa.

Ensimmäisestä Helloconin tapahtumasta on jo seitsemän vuotta aikaa, joten listasimme vielä muistin virkistyksenä tapahtumiemme teemoja.

 • Hellocon 2013
  Ensimmäisessä Helloconissa ei ollut teemaa. Koska tapahtumasta on jo niin kauan aikaa, voit inspiroitua ensimmäisestä tapahtumasta old-school -asun muodossa.
 • Hellocon 2014
  Talvinen taikamaailma
 • Hellocon 2015
  Sirkus
 • Hellocon 2016
  Ruusutarha
 • Looking for Alice, 2017
  Liisa Ihmemaassa
 • Eternal Twilight, 2018
  Goottilolita
 • Witches’ Follies, 2019
  Noidat ja taikuus
 • Hello!Market, 2020
  Myyjäistapahtuman epävirallisena teemana oli talviset huvit
 • Domus Reginae, 2021
  Fantasia

Among all the participants, we will be raffling off three wonderful Hellocon gift bags full of goodies and gifts from our wonderful sponsors; Lolita Collective, Puvithel, Mossbadger, Fluffy Tori and Long Ears and Sharp Ears.

The gift bags also include official Hellocon merchandise! The contents of each bag may vary, but the value of the contents is around 50€. We will inform the winner via private message, so please make sure that you are reachable through Twitter or Instagram. 

Since it has already been seven years since the first Hellocon event, we decided to list the themes of our past events here to refresh your memory:

 • Hellocon 2013
  The first Hellocon event did not have an actual theme. Since it has been so long since this event, you could draw inspiration from it in the form of an old school outfit coord.
 • Hellocon 2014
  Magical Winter Wonderland
 • Hellocon 2015
  Circus
 • Hellocon 2016
  Rosegarden
 • Looking for Alice, 2017
  Alice in Wonderland
 • Eternal Twilight, 2018
  Gothic lolita
 • Witches’ Follies, 2019
  Witches and witchcraft
 • Hello!Market, 2020
  The unofficial theme for this lolita market event was Winter Fun
 • Domus Reginae, 2021
  Fantasy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.