Suomen hallituksen rajoitustoimenpiteet ovat osoittautuneet niin tehokkaiksi, että ennustettu tautihuippu on siirtynyt kesästä syksyyn. Vielä on liian aikaista sanoa, jatketaanko rajoituksia syksyllä. Haluamme, että osallistujat voivat luottaa siihen, että Domus Reginaeen on mahdollista osallistua turvallisesti. 

Tästä johtuen siirrämme Domus Reginae -tapahtuman ajankohtaa. Domus Reginae järjestetään 20.–21.2.2021. Tapahtumapaikkana on edelleen loistelias Turun linna. 

Ajankohdan muuttaminen vaikuttaa myös teekutsuihin, sillä alkuperäinen teekutsupaikka Hus Lindman on hakeutunut konkurssiin emmekä toistaiseksi tiedä, jatkuuko toiminta kriisin väistyttyä. Etsimme tapahtuman henkeen sopivaa ravintolaa. Tiedotamme ennen lipunmyynnin alkamista uudesta ravintolasta ja teekutsujen menusta.

Siirrämme myös lipunmyynnin alkamista. Lipunmyynti alkaa 28.8.2020. Toivomme tämän antavan kävijöillemme lisää harkinta-aikaa.

Pidennämme myyjähakua 23.8.2020 asti. Myyjäksi voi hakea täällä. Voit siis vielä rauhassa harkita myyjäksi hakemista.

Me selviämme tästä yhdessä. Muistakaa pestä käsiä ja pysyä kotona. Nähdään Turun linnassa!

Our Government’s restrictions have proven to be more effective than expected and currently the epidemic isn’t estimated to peak until autumn. We don’t yet know what this means safety- and restriction wise.Since we want all our visitors to be able to travel to and from the event with as little trouble as possible and feel safe while attending we have come to the sad conclusion that several changes need to be made.

Domus Reginae and all its surrounding events will be moved from their original dates to wintry 20.-21.2.2021. The main venue is still Turku Castle.

We’re moving the Ticket release date to 28.8.2020. The extended ticket refund clauses will be in effect.

We’re extending the deadline for the Vendor Call to 23.8.2020 since we feel it’s a little much to ask anyone to commit nine months in advance in these uncertain times. The sign up- instructions can be found here.

The Tea Party venue will in all likelihood change, since Hus Lindman is among the restaurants that have filed for bankruptcy because of the crisis and it remains unclear whether any form of catering will be operating at the location by year’s end. We’ll make a separate announcement about the new venue, menu and other details before ticket sales begin.

Stay safe, wash your hands and see you at the castle in February!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.