Tiedotimme aiemmin Hus Lindmanin hakeutuneen keväällä konkurssiin ja sen takia etsimme tapahtumalle uutta teekutsupaikkaa. Meillä onkin ilo ilmoittaa, että teekutsut järjestetään sittenkin ihastuttavassa, empiretyylisessä Hus Lindmanissa!

We announced earlier that Hus Lindman had filed for bankruptcy and the venue would most likely change. Against all odds our Tea Party will after all be held at the enchanting empire style restaurant Hus Lindman!

Hus Lindman
La Poésie des Lys -teekutsut järjestetään ihastuttavassa Hus Lindmanissa. /
La Poésie des Lys Tea Party will be held at the enchanting restaurant Hus Lindman.

Muutama sana Hus Lindmanin historiasta: vuosina 1849-1873 talossa asui hovimaalari Robert W. Ekman ja hänen vaimonsa Josefine. Arvostetun taiteilijan teoksia ovat mm. vuosina 1850–1855 maalatut Tuomiokirkon freskot. Pihalla satoja vuosia sitten olleesta kasvitieteellisestä puutarhasta on kuin muistona lehmusten varjostama upea ruusupuisto.

Teekutsujen menu pysyy samana.

Myös teekutsulippujen hinta säilyy samana. Teekutsulipun lisäksi kävijällä täytyy olla myös ostettuna päätapahtuman lippu. Lipuista ja lipunmyynnistä voi lukea lisää täältä.

A little about the history: It was built in the early 19th century as the home of the renowned painter Robert Ekman and his wife Josefine. His work is visible in the Cathedral’s altar frescoes that he painted from 1850 to 1855. A gorgeous rose garden overshadowed by ancient linden trees stands as a reminder of the botanical garden that stood on the spot centuries ago.

The Tea Party’s menu will remain the same.

The ticket price to the Tea Party will also remain the same. Notice that you need to buy a ticket to the main event to attend the Tea Party. Read more about tickets and ticket sales here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.