Olemme iloisia voidessamme julkaista Domus Reginae -tapahtuman kunniavieraan! Kukapa muu sopisi Turun linnan majesteettiseen ympäristöön kuin itse Mana-sama sekä hänen ikoninen goottilolita-vaatemerkkinsä Moi-même-Moitié?

We are absolutely thrilled to announce the guest of honour for Domus Reginae! Who else would suit the castle’s majestic atmosphere better than Mana-sama and the iconic Gothic Lolita brand Moi-même-Moitié?

Domus Reginaen päätapahtumassa lauantaina 26. syyskuuta pääset ihastelemaan Moi-même-Moitié-merkin upeita asuja muotinäytöksessä ja kuulemaan lisää Mana-samasta lavaohjelmassa. Saatat myös päästä tapaamaan häntä Meet and Greet -tilaisuudessa! Mana-sama on mukana myös teekutsuilla sunnuntaina 27. syyskuuta.

At the Domus Reginae main event on Saturday 26th of September you will be able to admire the elegant designs of Moi-même-Moitié during their fashion show, learn more about Mana-sama in the program on stage and even get a chance to meet him at a meet and greet session! Mana-sama will also join us at the tea party on Sunday 27th of September.

Moi-même-Moitié-logo

Vuonna 1999 perustettu lolita-vaatemerkki Moi-même-Moitié juhli 20-vuotista taivaltaan viime vuonna. Tunnettu goottilolita-merkki popularisoi termit Elegant Gothic Lolita (EGL) ja Elegant Gothic Aristocrat (EGA), joiden kirjainlyhennelmiä käytetään usein puhuttessa lolita-muodista kansainvälisissä piireissä. Mana-sama on sekä monen goottilolitan tyyli-idoli, että suosittu visual kei -artisti. Monet tietävätkin Mana-saman parhaiten hänen MALICE MIZER ja Moi dix Mois yhtyeistään.

The Moi-même-Moitié Lolita Fashion brand was founded in 1999. The iconic brand popularised the terms Elegant Gothic Lolita (EGL) and Elegant Gothic Aristocrat (EGA). It introduced a base for the darker lolita style aesthetics and had great international influence in establishing a counterpoint to the Sweeter styles. In addition to being a designer, style icon and idol to many Gothic Lolitas Mana-sama is also a popular visual kei artist known from MALICE MIZER and Moi dix Mois.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.