Eternal Twilight -myyjä: Talking to myself

Talking to myself on käsintehtyjen korujen indie-merkki Suomesta. TTM:ltä löytyy koruja ja asusteita moneen tyyliin, pastellin kimalluksesta goottiin ja kaikkea siltä väliltä. Korut valmistuvat käsin polymeerimassasta ja hartsista, ja valikoima laajenee jatkuvasti. Uusimpina menhera- sekä yume & yamikawaii -inspiroituneet korut. Löydät pöydältä myös erilaisia hiuspantoja kukilla sekä sarvilla, koristeltuja puhelinkuoria ja muuta hauskaa.
 
Talking to myself 

Eternal Twilight vendor: Talking to myself

Talking to myself is an indie brand from Finland that offers handmade jewelry and accessories. TTM´s selection includes lots of styles from sparkly pastels to gothic and everything in between. Everything is handmade from polymer clay and resin, and the selection is expanding constantly. The newest jewelry is inspired by menhera and yume- & yamikawaii. You’ll also find all sorts of headbands with flowers and antlers, decorated phone covers and much more.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.