Alice Holic -asukisa Eternal Twilightissa

Näin osallistut:

Ota asukuva WunderWeltin sponsoroiman kauniin valokuvausseinän edessä. Mene osoitteeseen https://aliceholic.com/ ja luo käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tunnus. Lisää kuvasi sivuille ja käytä tägiä Eternal Twilight. Muista myös asettaa kuvasi julkiseksi, jotta voit osallistua kisaan. Voit myös pyytää vänkäriämme ottamaan kuvasi, ja hän voi lisätä sen Alice Holicin sivuille Hellcon ry:n tunnuksella. Vänkäri on paikalla klo 12:00-18:00.

Äänestä – voittaja on vieraidemme valinta!

Voit äänestää voittajaa tykkäämällä muiden asukisaan osallistuvien kuvista. Käytä etsintä-toimintoa löytääksesi asukisaan osallistujat Eternal Twilight -tägin alta. Asukuva, joka saa eniten tykkäyksiä voittaa Alice Holicin parhaan asun kisan! Voittaja sekä 2. ja 3. sijoittuvat osallistujat saavat palkinnoksi WunderWeltin bonuspisteitä. Voittajat julkistetaan päättäjäisseremonian aikana.

Alice Holicin asukisan lisäksi Eternal Twilightissa on myös toinen asukisa, jossa Moi-même-moitié palkitsee parhaan asun!

roll-up-120-hellocon
Roll up sponsored by WunderWelt. Picture by Charlotta Tiuri.

Alice Holic outfit competition at Eternal Twiligt!

How to participate:

Take an outfit picture using this beautiful photo wall sponcored by WunderWelt. Go to https://aliceholic.com/ and create an account or sign in if you already have an account. Post your picture to the site and use tag Eternal Twilight. Remember to set the photo privacy to public to participate in our outfit contest. You can also ask our volunteer to take your picture and she can post it to Alice Holic at Hellocon´s account. The volunteer will be available from 12:00-18:00.

Vote – the winner is your choice!

Vote for the winner by liking the pictures of the other participants. Use the search function to find the outfit competition participants using the Eternal Twilight tag. The one with the most likes will be the lucky winner of Alice Holic´s best dressed competition! The winner and 2 runner ups of the outfit competition will be awarded with Wunderwelt points. The winners will be announced during the closing ceremony.

Separate from the Alice Holic competition one gorgeous outfit will also be awarded by Moi-même-moitié as best dressed!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.