Meillä on ilo paljastaa teille Labyrinth of Dreams -tapahtuman ensimmäinen kunniavieras: ATELIER PIERROT, sekä tämän maineikas toimitusjohtaja, Yuko Ashizawa!

Atelier Pierrot tavoittelee eleganttia ja huomiota herättävää designia EGL-muodin saralla. Brändin suunnittelun keskiössä ovat useat lolita-tyylin kulmakivet: pitsit, röyhelöt, prinsessahihat sekä näyttävät hameet. Korsetit ja nyöritetyt vaatekappaleet useissa kokoluokissa ovat heidän ominta erikoisalaansa.

Atelier Pierrotin runsaasti kiitosta niittänyt suunnittelu on sekä hienostunutta että ainutkertaista. Merkin vaatteet rakentavat kantajansa ympärille naisellisen, ylellisen sekä hienostuneen tunnelman. Suunnittelussa erityistä huomiota kiinnitetään yksityiskohtiin ja ensiluokkaiseen laatuun.

Vaatemerkin tyyli kietoo pauloihinsa sekä lolitatyylistä kiinnostuneet että muuten hienostunutta vaikutelmaa tavoittelevat. Tämä valovoimainen Harajukun goottimuodin pioneeri on todella onnistunut luomaan omat suuntaviivansa muodin maailmassa. Heidän näkemyksensä hakeekin vertaistaan.

We are delighted to announce the first guest of honour of Labyrinth of Dreams: ATELIER PIERROT, accompanied by its illustrious CEO, Yuko Ashizawa!

Atelier Pierrot’s brand concept is to provide elegant and glamorous designs within the world of gothic lolita fashion. The brand uses elements that are essential to lolita fashion, such as frills, gathered lace, voluminous skirts, and princess sleeves. Corsets and clothes that incorporate corseted lace-up elements are a specialty, and the most iconic designs are corset skirts and princess sleeve blouses.

Atelier Pierrot designs are elegant yet unique, allowing the wearer to express their individuality, and are highly praised by fashion lovers and lolita fashion fans alike. The brand offers a feminine style and creates an opulent and elegant atmosphere. In addition, there is attention to detail in every aspect of the design, with high standards set for quality.

Atelier Pierrot’s brand concept is captivating to those who are interested in lolita fashion and those who seek an elegant style. As a pioneer of early gothic fashion in Harajuku, the brand has successfully created its own style in the world of fashion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.