Helloconin kymmenennen juhlavuoden kunniaksi – Labyrinth of Dreams -tapahtuman lisäksi – Hellocon on aivan huikealla tavalla mukana Hypeconissa! Hellocon ja Hypecon ylpeänä esittää: Hello!Market♡Hypecon!

Aivan oikein: pitkään toivottu Hello!Market palaa, ja tällä kertaa tapahtuma on ilmainen, sillä se järjestetään Hypeconin kanssa! Hello!Market♡Hypecon on osa Hypeconin ohjelmaa ja se pidetään sunnuntaina 11.6.2023 klo 12.00-17.00 Hyvinkääsalissa.

Iso osa Hello!Markettia on lolita- ja j-muotimyyjäiset, ja tottakai myös Hypeconissa on luvassa Hello!Market myyjäiset. Myyjäiset pidetään Hyvinkääsalin kakkoskerroksen aulatiloissa. Myyjäisissä voit myydä käytettyjen lolita- ja j-muotivaatteiden lisäksi itsetekemiäsi käsitöitä. Lisää tietoa myyjäisistä ja myyjähausta julkaistaan myöhemmin keväällä.

Myyjäisten lisäksi ohjelmassa on erilaisia luentoja lolitamuodista, kunniavieras sekä muotinäytöksiä. Kaikki Hello!Market♡Hypecon ohjelma pidetään sunnuntaina Hyvinkääsalissa, ja tapahtuma on osa Hypeconia.

To celebrate our tenth anniversary, in addition to the Labyrinth of Dreams event, we are proud to present: Hello!Market♡Hypecon!

This time around the event will be a part of Hypecon, an anime- and  videogame convention held in Hyvinkää, which allows the event to be completely free of charge for con-goers! Hello!Market♡Hypecon is held on the second day of Hypecon, Sunday 11th of June 2023 at Hyvinkääsali from 12-5 PM.

Hello!Market is a secondhand lolita market and J-fashion event organised by Hellocon. The second hand lolita market is such a key part of Hello!Market, which is why we obviously just have to host the market at Hello!Market♡Hypecon as well! The market as well as all the other programmes are held at Hyvinkääsali on Sunday. More information about the second hand market will be released later in the spring.

On top of the second hand lolita market we will also host some programme at Hello!Market♡Hypecon. You can expect to see wonderful lolita fashion shows and interesting lectures during the event, without forgetting our lolita fashion special guest!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.