Kiitos teistä jokaiselle kärsivällisyydestänne, kun olette malttaneet odottaa tietoa Domus Reginaen kohtalosta ensi syksynä. Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että Domus Reginae järjestetään Turun linnassa 25.–26.9.2021.

Domus Reginae toteutetaan Suomen hallituksen linjausten mukaisesti. Tällä hetkellä voimassa olevat tapahtumia koskevat rajoitukset puretaan kesän aikana. Rokotustilanne Suomessa on hyvä. Koronavirus vaikuttaa kuitenkin edelleen merkittävästi tapahtuman sisältöön sekä järjestelyihin, joihin tulee muutoksia. Annamme tiedotteen lopussa tarkemmat toimintaohjeet.

An enormous thanks to each and everyone of you for your incredible patience regarding the Domus Reginae event and its fate this autumn. It is with utmost happiness that we may now announce that the event will be held after all at its original location, the Turku Castle, on 25.–26.9.2021.

Due to the ongoing pandemic, Domus Reginae will be carried out according to the regulations and policies of the Finnish government. The current regulations effective in relation to events and their organisation will be dismantled during the summer. Despite the situation with corona vaccinations in Finland being good, the pandemic still affects the contents of the event and its organisation considerably, so please expect some changes. We will provide you with more detailed directions at the end of this release.

mana-sama

Kunniavieraamme Mana-sama ei pääse vielä syksyllä matkustamaan Suomeen koronavirustilanteen takia. Tästä johtuen alennamme lippujen hintoja ja poistamme Amber Archduke -lipputyypin. Tapahtumaan myytävien lippujen määrää rajataan, jotta voimme järjestää tapahtuman turvallisesti. Olethan siis kärppänä, kun lipunmyynti jälleen aukeaa.

Vaikka muutokset ovat isoja, olemme kuitenkin kuunnelleet meille tärkeintä tahoa – eli teitä vieraitamme – ja päättäneet järjestää tapahtuman. Monella meistä on kova kaipuu pukeutua lolitaan ja tavata muita harrastajia. Tähän kaipaukseen Turun linna sekä Domus Reginae tarjoavat hulppeat puitteet. Ohjelmassa on edelleen luvassa huikaisevia muotinäytöksiä, upeita myyjiä, kiinnostavia luentoja, legendaariset iltabileet sekä tietenkin ennen kaikkea tilaisuus tavata muita harrastajia. Joten linnanneidot, ritarit, keijut ja velhot sonnustautukaa parhaimpiinne ja saapukaa Turun linnaan karkeloimaan kanssamme 25.–26.9.2021!

It is also with utmost regret that we have to inform that our guest of honour for the event, Mana-sama, unfortunately will not be able to travel to Finland this autumn due to the pandemic. Hence we will proceed to lower the prices of the tickets, and completely remove the Amber Archduke ticket category. The amount of tickets sold for the event will also be limited, in order for us all to safely enjoy the event. We apologise deeply for any inconvenience these aforementioned decisions may cause you, and warmly suggest that you stay tuned and follow the new ticket release closely in order to secure a ticket for yourself.

Despite many of the changes to the event being big and somewhat altering, we have endeavoured to listen to the party most important to us, namely you; our dear guests, and decided to ultimately organise the event. Many of us share the strong longing of dressing up again, and meeting up with others of the same cloth and with similar interests. Thus Domus Reginae offers an absolutely stunning and extravagant location for this. The programme still offers dazzling fashion shows, marvellous vendors, riveting lectures and panels, a legendary evening party, as well as – first and foremost, the opportunity to meet up with other lolita fashion enthusiasts. So we extend the warmest and most regal of welcomes to all you lovely ladies of the castle, valiant knights, ethereal faeries, as well as enchanting wizards and mages, inviting you all to dress to your nines and join us for wonderful festivities at Turku Castle on 25.–26.9.2021!

Hellocon 2016
Hellocon 2016, Anna Salo Photography

Lippuja koskevat muutokset /
Changes Pertaining to the Tickets

Koska kunniavieraamme on estynyt, päätapahtuma lippujen hintoja alennetaan. Lippujen tyypit ja hinnat ovat seuraavat:

  • Crystal Prince: sisäänpääsy Domus Reginae -tapahtumaan lauantaina 25.9. Hinta on 40 euroa 
  • Pearl Empress: VIP-lippu, joka sisältää aikaisen sisäänpääsyn Domus Reginae -tapahtumaan lauantaina 25.9., lahjakassin sekä teekutsulipun sunnuntaille 26.9. Hinta on 105 euroa
  • La Poésie des Lys -teekutsulippu säilyy ennallaan. Hinta 50 euroa.

Aiemmin myynnissä ollut lipputyyppi Amber Archduke poistuu kokonaan, ja sen ostaneet voivat vaihtaa lippunsa edullisempaan Crystal Prince -lippuun. Myös Crystal Prince ja Pearl Empress -lipun ostaneet kävijät voivat vaihtaa lippunsa vastaavaan halvempaan lippuun.

Koska tapahtumaa ei voida järjestää suunnitellusti ja jotkut kansainväliset matkustusrajoitukset voivat olla voimassa vielä syksyllä, voit palauttaa jo ostamasi lipun. Jos puolestasi olet vaihtamassa lippusi edullisempaan, voit hakea osittaista rahojen palautusta.

Sekä peruutukset että muutokset tehdään Tiketissä. Lippujen palautusjakso alkaa maanantaina 21.6.2021 ja on auki kuukauden ajan. Julkaisemme tarkemmat ohjeet ensi viikolla.

Loput Domus Reginaen liput myydään välittömästi palautusjakson päättymisen jälkeen. Tiedotamme erikseen, kun myynti alkaa.

Because our guest of honour has sadly been impeded from joining us, the prices of tickets of the main event has been discounted. The tickets categories are as follows:

  • Crystal Prince: includes entry to the Domus Reginae event on Saturday 25.9. The price for this ticket is 40 €.
  • Pearl Empress: includes a VIP ticket, allowing for an early entry to the Domus Reginae event on Saturday 25.9., a goodie bag, and a ticket to the tea party on Sunday 26.9. The price for this ticket is 105 €.
  • The La Poésie des Lys tea party ticket’s price will remain the same as before; 50 €

The previously sold ticket type of Amber Archduke will be completely removed, and whoever purchased said ticket may exchange it for the more affordable Crystal Prince ticket type. If you have already purchased Crystal Prince or Pearl Empress ticket, you may exchange it for the affordable one.

Due to us not being able to organise the event to its original, full extent, and on account of some international travel restrictions still being ongoing come autumn, you can return a ticket that you have already purchased (prior to the new ticket sales opening now in summer). If you instead would prefer to exchange your ticket for a more affordable one, you can seek a partial refund. Both the cancellations and (ex)changes should be made at Tiketti. The period of ticket returns and recompensations starts on Monday 21 June 2021 and lasts for a month. We will be publishing more detailed information regarding this matter next week, so stay tuned. Again, our deepest apologies for any possible inconveniences!

The rest of the remaining tickets to Domus Reginae will be sold immediately after the period of ticket returns/recompensation ends. We will be informing you separately, when the ticket sales begin.

Eternal Twilight 2018 Tea Party
Eternal Twilight. Helsinki, 2018.

Teekutsuja koskevat muutokset /
Changes Pertaining to the Tea Party

Teekutsut järjestetään edelleen samassa tilassa, mutta toimija on vaihtunut. Hus Lindmanin sijaan ruoan tarjoilee Grädda. Uusi teekutsujen menu julkaistaan heinäkuussa, joten herkkusuiden kannatta vielä malttaa mielensä.

Tervetuloa Turkkuseen ja nähdään Domus Reginaessa syyskuussa!

The tea party will still be held at its original venue, although the operative has changed; instead of Hus Lindman, restaurant Grädda will be catering for us, and  providing us with delicious food and beverages. The new menu for the tea party will be published in July, so please stay tuned for news on the mouth-watering delicacies which we will be served this autumn.

The warmest of welcomes to Turku – looking forward to seeing all you regal and enchanting creatures at Domus Reginae in September!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.