Helloconin säkenöivä avaruussukkula lähtee galaktiselle matkalleen Röyhelön tähdistön laidalle, laventelin usvan sävyttämälle Lolita-planeetalle! Merkitse kalenteriisi lähtöpäivä 19.2.2021.

Pakkaa mukaan suojalasit, avaruuskypärä, laserase ja holo-lolita-asusi! Helloconin retkikunta on matkalla tutustumaan Lolita-planeetan hengensalpaaviin asukkaisiin ja heidän elämäänsä avaruudessa, nimittäin bittiavaruudessa!

Ajasta aikakapselisi ja syötä sukkulasi koordinaateiksi 19.–21.2.2021 ja varaudu lolitan täyttämään viikonloppuun oman avaruustaajuuksien vastaanottimesi äärellä. Siis tervetuloa Helloconin online-tapahtuma Hello!Galaxyyn!

Lähtölaskenta tälle fantastiselle, intergalaktiselle röyhelömatkalle alkakoon!

Hellocon’s sparkling space shuttle embarks on a galactic journey to the edge of the Frill stellar system, to the mysterious sphere shrouded in lavender mist; planet Lolita! Keep your calendar within reach and mark the day of departure as 19.2.2021.

Don’t forget to pack your safety goggles, a space helmet, a laser weapon of choice, and your fabulous holo-lolita outfit! The purpose of the Hellocon expedition is to establish contact with the breathtaking inhabitants of planet Lolita and to become acquainted with their life in space, specifically in cyberspace!  

Preset your time capsule and feed the following coordinates for your shuttle, 19.–21.2.2021, and prepare for a wonderful, lolita filled weekend – all enjoyed at home through your very own space frequency receptor. So a most warm welcome to Hellocon’s online event, Hello!Galaxy!

May the countdown to this fantastic, intergalactic journey of frills begin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.