Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että Domus Reginae -tapahtuma siirretään järjestettäväksi 25.–26. syyskuuta 2021.  Tapahtumaa ei siis peruuteta, vaan se järjestetään sellaisenaan ensi vuoden syyskuussa.

Koronapandemia on kiihtynyt jälleen, emmekä halua vaarantaa kävijöidemme ja työntekijöidemme turvallisuutta. Teemme tämän päätöksen raskain mielin, mutta toiveikkaina tulevaisuudesta. Haluamme varmistaa sen, että ulkomailta saapuvat kävijämme voivat varmasti osallistua tapahtumaan, mutta myös sen, että jokainen voi nauttia tapahtumasta turvallisesti.

Jos olet jo ostanut lipun, se kelpaa myös uutena päivämääränä. Jos kuitenkin on niin, ettei uusi päivämäärä sovi sinulle, voit pyytää lippujen palautusta. Tiketti lähettää palautusohjeet kaikille lipunostajille tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lippujen hintoja voi anoa takaisin kahden kuukauden ajan. Tiketti veloittaa 4,50 € palvelumaksun käsittelemistään palautuksista.

Lippujen palautuksia voi anoa Tiketin sivuilla.

Ennen kuin pyydät lippusi rahoja takaisin, varmistathan, että Tiketin sivuilla tapahtuma on merkitty siirtyneeksi. 

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme, että pääsemme näkemään teidät Turussa ensi syksynä!

We regret to inform, that in light of recent events, we will unfortunately have to postpone the Domus Reginae event, and reschedule it instead to be held from 25th to 26th of September 2021

As the situation with the global Covid-19 pandemic has yet again worsened considerably, we do not wish to endanger the health and safety of our visitors or staff members. Thus, it is with a heavy heart that we have come to this conclusion, yet we remain hopeful about future prospects. We want to ensure that our visitors from abroad can safely participate in the event, and furthermore assure that everybody can enjoy the event with safety. 

If you have already purchased a ticket for the event, no worries – it will be valid for the rescheduled event as well. Should the date for the rescheduled event not suit you, you can request a refund. Tiketti will send information on the ticket return/refund process to all the ticket purchasers, sent to the email address which was provided during the original transaction. 

You can request a refund for the tickets for a time period of two months. Tiketti will be charging a 4,50€ service fee for all refunds processed.

You can request a ticket refund on Tiketti’s website.

Before requesting for a refund, please make sure that the event’s status has been marked as rescheduled on Tiketti’s website.

We offer our deepest apologies regarding this most unfortunate situation, and we  sincerely hope to see you in Turku in autumn next year!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.