Fun at Witches’ Follies will continue late at night! Our extravagant evening soirée at the Vanajanlinna speakeasy is full of magical performances.

Vaskilintu is Magdalena Mölsä and she will lead you to a spellbinding journey of myths and mystical landscapes through her powerful music.  Vaskilintu  is inspired by the healing therapeutic aspects of ceremonial music, and she is deeply inspired by her Finnish roots and cultural heritage to bring myths and the archaic roots to her music.

 

Witches’ Follies tapahtumassa hauskanpito jatkuu myöhään yöhön svengaavissa iltabileissä Vanajanlinnan salakapassa!

Vaskilintu johdattaa sinut maagiselle matkalle myytteihin ja mystisiin mielenmaisemiin musiikkinsa kautta. Vaskilintu eli Magdalena Mölsä aloitti musiikillisen polkunsa Kansallisoopperassa lapsena. Hän kiinnostui uudelleen musiikista, äänenkäytön parantavista ja terapeuttisista vaikutuksista vuonna 2017 lähtiessään Etelä-Amerikkaan missä tutustui erilaisiin seremoniallisiin parannuslauluihin ja musiikin tajunnantiloihin vaikuttavaan väkevään voimaan.

SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/tilulilulii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.