Eternal Twilight: Photobooth

Eternal Twilightiin on tulossa myös photobooth, jossa voit ikuistaa asusi valokuvaaja Pasi Vähäsen kuvaamana! Photobooth sijaitsee kerroksessa 2 ½, ja valokuvaaja on paikalla noin klo12.00-15.00 ja klo 15.30-18.00.
 
Pasi Vähänen on valokuvataiteilija ja toimii pääasiallisesti Etelä-Suomessa. Pasin vahvuuksiin kuuluvat muoto- ja henkilökuvat. Hänet tunnetaan kansainvälisesti muoti-, tanssi-, artisti- ja fantasiakuvistaan. Mukana kulkeva teema ja yhdistävä tekijä hänen kuvissaan on huomion kiinnittäminen asukokonaisuuksiin ja valaistukseen. Pasin kuvissa malli kuvataan aina edustavasti ja tunnelmallisesti. Kuvien konteksti saattaa tapahtua muussa kuin tässä maailmassa, mutta ne ottavat kulttuurillisesti kantaa ideaaleihin.
 
Voit seurata Pasin työtä seuraavista kanavista:
 
20140815_2137IMG_8396.CR2f_41_60 s-ISO160EF40mm f_2.8 STM
Pasi Vähänen

Eternal Twilight: Photobooth

Eternal Twilight will also have a photobooth where you can get your outfit photographed by the photographer Pasi Vähänen! The photobooth is located at the floor 2 ½ and the photographer is available approximately 12.00-15.00 and 15.30-18.00.
 
Pasi Vähänen is a visual artist working primarily at Southern Finland. Pasi´s specialty are portraits and profile pictures. He is internationally known for his fashion, dance, artist and fantacy photographs. The prevailing theme and connecting factors in his works are the focus on ensemble and lighting. In Pasi´s photographs, the model is always portrayed elegantly and ambiently. The context of the pictures may be out of this world, but they challenge the cultural ideals.
 
You can follow Pasi´s work at the following channels:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.