Seuraavaa tiedotusta varten kehotamme kanssalolitoja ja -aristokraatteja istumaan alas, ottamaan pitkän hörpyn teetä ja valmistelemaan kehon ja mielen.

Me Hellocon-tiimiläiset olemme innoissamme saadessamme esitellä kunniavieraamme vuodelle 2018:

Mana-sama & Moi-même-Moitié

Ensimmäistä kertaa eurooppalaisessa lolitamuodin tapahtumassa vieraileva Mana on kiistatta lolitamaailman tunnetuin hahmo! Eternal Twilight -päätapahtumassa 15.9. pääset ihailemaan Moi-même-Moitién upeita luomuksia muotinäytöksessä ja kuulemaan lisää Manasta Q&A:n merkeissä.

Manan perustama suosittu vaatemerkki Moi-même-Moitié näki ensi kertaa yönvalon lokakuussa 1999. Nykyään yleisessä käytössä olevat termit Elegant Gothic Lolita (EGL) ja Elegant Gothic Aristocrat (EGA) syntyivät merkitsemään synkeämpien lolitatyylien perusestetiikkaa ja levisivät laajalle myös kansainvälisesti. Mana on tunnettu myös visual kei -artistina MALICE MIZER ja Moi dix Mois -bändeistä.

For the following announcement we strongly advice fellow lolitas and aristocrats to have a seat, take a deep sip from your teacup and prepare your very soul.

We at the Hellocon team are excited to present our guest of honour for 2018:

Mana-sama & Moi-même-Moitié

For the first time in an European lolita fashion event, you have the chance to meet the most famous figure of the world of lolita! At the Eternal Twilight main event 15th September you´ll be able to admire Moi-même-Moitié´s gorgeous designs in a fashion show and learn more of Mana through a Q&A.

Mana´s popular brand Moi-même-Moitié saw nightlight for the first time in October 1999. The terms Elegant Gothic Lolita (EGL) and Elegant Gothic Aristocrat (EGA) became the base for darker lolita style´s aesthetics and had a great international influence as well. Mana is also a popular visual kei artist known from MALICE MIZER and Moi dix Mois.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.