Hellocon ry järjestää 12.6.2022 Hyvinkään Hypeconissa lolitamuodin yhteisömuotinäytöstä, ja nyt mukaan hakemisen aika on koittanut!

Mallihaku on kaikille avoin. Muotinäytöksen teemana on kesä — teeman tulkitseminen ja seuraaminen tai seuraamatta jättäminen on kuitenkin täysin vapaata. Hae mukaan kasaamalla asukokonaisuus elikkä “coordi”, jota haluat esitellä, ota kuva siitä — se voi olla joko päältä otettu tai litteä asetelma lattialla — ja lähetä se sekä yhteystietosi osoitteeseen modelmanagement.helloconry@gmail.com viimeistään 10.6.2022.

Päivän tarkka aikataulu tarkentuu vielä, mutta näillä näkymin aloitamme klo 11 maissa kävelyharjoituksilla, jatkamme tauon jälkeen muotinäytöksellä ja, jotta kiva ei taatusti loppuisi kesken, päätämme sitten miittijatkojen merkeissä. 

Nähdään Hypeconissa!

We at Hellocon ry are putting together a community fashion show for Hypecon, 12.6.2022, Hyvinkää and you can now participate in it!

The model call is open for the entire Lolita fashion community! The theme for the event is summertime — feel free to interpret it exactly as strictly or loosely as you like though, or ignore it outright. To apply, put together an outfit aka. co-ord that you want to show off on stage, take a photo of it — both worn and flat shots are fine — and send it and your contact information to modelmanagement.helloconry@gmail.com no later than 10.6.2022.

The exact schedule is not set yet but as it currently stands the day likely begins around 11 o’clock with the walking practice. We take then a break and continue with the fashion show itself — then the fun just keeps going with afterparty in the form of a meet.

See you in Hypecon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.