Ensinnäkin, valtava kiitos kaikille Domus Reginaeen lippunsa hankkineelle! Olemme pohjattoman kiitollisia luottamuksesta ja tuesta, joita vieraamme ovat meille vuosi toisensa jälkeen näyttäneet. Tahdommekin panostaa tapahtumiemme ohjelmistoon sekä laatuun niin, että se vastaisi kaikkia odotuksianne, parhaimmassa tapauksessa myös ylittäisi ne. Kiitos!

Loppuun myytyyn teekutsutapahtumaan osallistuville meillä onkin iloinen ilmoitus! Kunniavieraamme Mana on ystävällisesti lupautunut isännöimään Q&A tilaisuuden, jossa sinulla on mahdollisuus saada vastaus mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Haluamme antaa vieraillemme tilaisuuden tutustua mieheen legendaarisen lolita vaatebrändin Moi-Même-Moitién takana, jonka taiteellinen näkemys on vaikuttanut monen nuoren lolitamuodista kiinnostuneen tyyliin jo reilun parin vuosikymmenen ajan. 

First of all, we want to thank all of you who have bought your tickets to our up coming Domus Reginae event! We are filled with an endless gratitude towards our guests who have shown us so much trust and support a year after year, and we wish that all the effort we put in our events for the pleasure of our guests, is showing. Once again, thank you, from the bottom of our hearts!

We are happy to announce the participants of the sold-out tea party event! Our guest of honor, Mana, has kindly promised to host a Q&A event where you will have the opportunity to get answers to the questions that preoccupy your mind. We want to give our guests the opportunity to get to know the man behind the legendary lolita clothing brand Moi-Même-Moitié, whose artistic vision has influenced the style of many young people interested in lolita fashion for more than a couple of decades.

Kysy Mana-samalta / Ask from Mana-sama

Pidäthän kysymyksesi asiallisina ja selkeinä. Toivommekin näkevämme monipuolisia kysymyksiä joilla saamme varmasti aikaan mitä mielenkiintoisimman iltapäivän Hus Lindmanin viehättävässä miljöössä teen ja ystävien parissa.

Please keep your questions relevant and clear. We hope to see a variety of questions that are sure to bring you the most interesting afternoon in the charming setting of Hus Lindman with tea and friends.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.