Etsimme uusia tapahtumajärjestäjiä järjestämään Hellocon-tapahtumia. Tapahtumamme ovat Hellocon ry:n vapaaehtoisvoimin järjestämiä tapahtumia. Järjestämme tapahtumia pääasiassa Etelä-Suomessa, ja edellytämme valmiutta liikkumaan Helsinki-Turku-Tampere-välillä.

Alla on tarkemmat kuvaukset haetuista tehtävistä. Jos mikään luetelluista tehtävistä ei vastaa osaamistasi, mutta olet silti kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Toivoisimme, että mainitsisit hakemuksessasi seuraavat asiat:

  • Nimi
  • Ikä
  • Tehtävä, johon haet
  • Aikaisempi kokemus tapahtumien järjestämisestä
  • Mahdolliset tehtävää sivuavat opinnot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen pj.hellocon@gmail.com. Täytämme paikkoja sitä mukaan, kun sopivia ehdokkaita löytyy. Haettavia tehtäviä koskevat kysymykset voi myös lähettää samaan osoitteeseen.

Graafikko

Etsimme uutta graafikkoa. Tehtävänäsi on hoitaa sekä tapahtumien että yhdistyksen taitto, markkinointimateriaalit ja pienet kuvitustyöt. Tehtävää sivuavat alan opinnot katsotaan eduksi. Liitäthän hakemukseen myös portfoliosi.

Myyjävastaava

Etsimme uutta myyjävastaavaa. Vastuullasi on järjestää tapahtumiemme myyjähaku sekä huolehtia myyjien tarpeista tapahtumien aikana. Vaadimme hakijalta sujuvaa englannin taitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävä sivuavat alan opinnot katsotaan eduksi.

Tekstien oikolukija ja kääntäjä

Etsimme markkinointitiimiimme tekstien oikolukijaa ja kääntäjää. Haemme tähän tehtävään useampaakin henkilöä. Kaipaamme oikolukijoita ja kääntäjiä seuraavista kielistä:

  • Suomi
  • Japani
  • Venäjä

Toivomme hakijalta joko alan opintoja tai työkokemusta tekstinhuollosta/kääntämisestä. Haluamme myös tietää japanin kääntäjiksi hakevilta valmiudet toimia tapahtumissa kunniavieraiden avustajana tai myyjänä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.