Oletko kiinnostunut lolitasta ja muista japanilaisista katumuodin tyylisuuntauksista? Ehkä haluat tutustua muihin harrastajiin ja kartuttaa vaatevarastoasi? Tai ehkä oletkin lolitamuodin veteraani, joka haluaa siivota vaatekaappiaan? Olit jompaa kumpaa tahansa tai jotain siltä väliltä, Hello!Market on tapahtuma jota et halua jättää välistä.

Hello!Market on rento katumuotitapahtuma, jossa uudet ja vanhat harrastajat kohtaavat. Tapahtuman pääosassa on sali täynnä myyntipöytiä, joissa aarteet vaihtavat omistajaansa. Tule tekemään löytöjä tai myymään ylimääräisiä vaatteitasi.

Tapahtumapaikkana toimii Tampereen Monitoimitalo 13, joka on vain muutaman sadan metrin päästä sekä rautatie- että linja-autoasemalta.

Lisätietoja lipunmyynnistä ja myyjähakemuksista julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa Tampereelle!


Hello!Market is a new second hand market type of alternative fashion event organised by Hellocon ry! At Hello!Market you can meet other lolita fashion enthusiasts, learn more about the fashion in lectures and workshops, enjoy a community fashion show and of course fill your closet with new treasures! The event will be held in Tampere at Monitoimitalo 13.

Information about tickets, selling and program will be published later.

See you in Tampere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.