Nightfall -ohjelma: DJ Minzeru

Nightfalliin lolitakansaa tanssittamaan saapuu DJ Minzeru.
DJ Minzeru on uusin lisäys cyberpunk-klubeja järjestävän Club Infektion riveissä. Minzerun setit keskittyvätkin useimmiten industrialin, EBM:n, dark electron ja dark retrowaven uhkaaviin ja raskaan tanssittaviin rytmeihin. DJ Minzeru tunnustautuu kuitenkin myös pelimusiikin, japanilaisen kulttuurin ja hieman perinteisemmän J-rockin ja visual kein faniksi: hän tempautui täysillä mukaan Suomen yli pyyhkineeseen valtavaan J-rock -buumiin 2000-luvun puolivälissä. Suurnimet kuten Malice Mizer, Moi dix Mois, Dir en grey, Gackt ja L’arc~en~ciel olivat parasta maailmassa ja gothic lolitan sekä synkemmän visual kein esikuvat toimivat valtavana inspiraation lähteenä myös nuorelle Minzerulle.
Nightfall -iltabileissä Minzeru lupaakin soittaa vanhoja kunnon J-rock -helmiä sekä hieman tummempia, nopeampia ja raskaampia, ehkä yllättäviäkin tanssisäveliä leikkimielisellä “dark lolita” -tyylillä.

Voit ostaa Nightfall -lippuja täältä.

DJ Minzeru.jpg

Nightfall program: DJ Minzeru

DJ for the Nightfall evening party will be DJ Minzeru.
Minzeru has made name for herself in Finnish gothic/cyberpunk clubbing scene. She plays industrial, EBM, dark electro and dark retrowave. Minzeru is also interested in game music, Japanese culture and traditional J-rock and visual kei. Malice Mizer, Moi dix Mois, Dir en grey, Gackt, and L’arc~en~ciel are her favourites, and she is inspired by old school gothic lolita and dark visual kei.
In the evening party Minzeru will play classics from the golden age of J-rock and some little bit darker, faster, surprisingly playful beats in the style of “dark lolita”.

Buy Nightfall tickets here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.