Eternal Twilightin päiväohjelma on nyt julkaistu kokonaan, ja seuraavaksi on aika siirtyä iltabileisiin! Nightfall -iltabileet järjestetään sunnuntaina 16.9. ja luvassa on paljon laadukasta esittävää ohjelmaa.

Toivotamme tervetulleeksi ensimmäisen esiintyjämme:

Maristola Valois: Ruusuprinssi

Maristola Valois on hautausmaaestetiikan ja B-elokuvien vahvojen naishahmojen innoittama burleskiartisti. Nightfall -iltabileiden lavalle hän tuo kuitenkin ehkä romanttisimman numeronsa, jossa yhdistyy 90-luvun nostalginen Malice Mizerin visual kei-maailma, shoujo-mangoista tutut prinssi uljaat sekä tietenkin lolitaan yhteydessä oleva aristokraattimuoti.

Osta lippusi Nightfalliin täältä!

maristola valois
Photo: Asko Jonathan Photography

The program for Eternal Twilight’s day event has now been published. Next it’s time to introduce program for the evening party! Nightfall evening party will be held on Sunday 16th of September and there will be plenty of interesting performances.

We are glad to present our first artist:

Maristola Valois: Rose Prince

Maristola Valois is a burlesque artist inspired by graveyard aesthetic and strong female figures in the B Movies. On to the stage of Nightfall she presents her maybe most romantic number combining 1990´s nostalgic world of Malice Mizer and visual kei, charming princes from shoujo manga and of course aristocratic fashion merging from lolita.

Buy your tickets to Nightfall here!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.