Eternal Twilight -ohjelma: Tee-se-itse – Tee oma kukkahiuspantasi

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi suunnittelija Puvithelin osaksi päätapahtuman ohjelmaa! Puvithel tarjoaa kävijöille työpajan:

Tee-se-itse – Tee oma kukkahiuspantasi

Tässä työpajassa pääset itse tekemään Puvithelin kanssa oman kukkahiuspannan käyttämällä helppoja sidonta- ja pujotustekniikoita.

Työpajaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia. Jos haluat osallistua, ilmoittaudu infotiskillä lähellä tapahtuman pääovia. Voit ilmoittaa maksimissaan kaksi osallistujaa. Osallistumismaksu, joka kattaa materiaalikulut, on 5 €/henkilö. Aikaisempaa kokemusta hiuspantojen rakentamisesta ei tarvita. Huomaathan, että työpaja pidetään pääsalin parvekkeella, josta on hyvä näkymä suoraan päälavalle. Tulet siis näkemään kaiken ohjelman!

Työpaja pidetään englanniksi.

Puvithel on Yhdysvalloista kotoisin oleva suunnittelija. Hänen tyylinsä on mielenkiintoista vaihtoehtoista muotia, joka on inspiroitunut japanilaisesta katumuodista. Alun perin ydininsinöörinä työskennellyt Puvithel suunnittelee nykyään koruja, asusteita ja vaatteita. Puvithel on nähty esimerkiksi muotilehti Kerassa.

puvi_workshop

Eternal Twilight program: DIY – Make your own floral headband

We are happy to welcome designer Puvithel! During the main event she will host a workshop:

DIY – Make your own floral headband

Make your own floral headband with Puvithel by using simple wire-wrapping techniques.

Only a limited number of guests can join the workshop. If you wish to attend, please enrol at the info desk, found close to the main doors when arriving to the event. Enrolling is limited to two enrols per person. The attendance fee covering the material costs is 5 €/person. You need no prior experience to join the workshop. Note: the workshop will be held on a balcony with good view over main stage, so you will not be missing any program!

The workshop will be held in English.

Puvithel is a United States based designer who creates interesting alternative fashion inspired by Japanese street fashion. Originally working as a Nuclear Engineer, Puvithel now designs jewellery, accessories, and clothing. Puvithel has been featured in magazines such as Kera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.