Eternal Twilight -ohjelma: Elegant Gothic Quest

Tässä leikkimielisessä ohjelmassa Eternal Twilight -tapahtuman myyjät ottavat toisistaan mittaa erilaisissa erikoisen haastavissa kisoissa saadakseen selville, kuka on eleiltään elegantein, tyylikkyydeltään goottiuskottavin ja kenellä on eniten pokkaa ja pöyhkeyttä.
Kisassa tullaan näkemään mm. Triple Fortunen Babi ja Kaie, joten intensiteettiä ei tule tästä ohjelmasta puuttumaan! Yleisöstä saatetaan etsiä halukasta uhria vampyyrisiin menoihin, joten lavan lähettyvillä kannattaa ehdottomasti olla…

eternal twilight program
Picture is from Hellocon´s Looking for Alice event, 2017. Picture by Sanni Siira.

Eternal Twilight program: Elegant Gothic Quest

In this playful program the designers of Eternal Twilight will compete against each other in different extremely demanding quests to find out who has most elegance in their presence, who is most stylishly gothic, and who has the best poker face and the attitude of a queen. Triple Fortune’s Babi and Kaie will be competing so this program will not lack intensity for sure. Be alert! A willing sacrifice for vampiric rituals might be needed from the audience…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.