Eternal Twilight -myyjä: Sweet Mildred

Sweet Mildred on pieni amerikkalainen lolitavaatemerkki. Merkin suunnittelija on innoissaan siitä, että saa tulla Eternal Twilightiin. Hän tekee vaatteita monessa eri koossa. Lisäksi hän tekee asusteita ja koruja, jotka täydentävät seuraavaa asuasi upeasti. Sweet Mildred tunnetaan parhaiten leikkisistä ja hauskoista hiuskoristeistaan, joiden valikoimasta löytyy mm. kukkaispinnejä, hiuspantoja ja hattuja. Sweet Mildredin suunnittelija ei malta odottaa, että saa tavata teidät kaikki!

www.etsy.com/shop/sweetmildred
www.facebook.com/SweetMildred/

Sweet Mildred

Eternal Twilight vendor: Sweet Mildred

Sweet Mildred is an American indie lolita designer who is very excited to appear at Eternal Twilight! The designer creates clothing in a variety of sizes, as well as accessories and jewellery that are great for your next coordinate. Sweet Mildred is best known for her whimsical and fun hair accessories including floral hair clips, headbands and hats. Sweet Mildred´s designer looks forward to meeting you all!

www.etsy.com/shop/sweetmildred
www.facebook.com/SweetMildred/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.