Eternal Twilight -ohjelma: Avajaisseremonia

Tätä avajaisseremoniaa et halua jättää väliin, sillä Eternal Twilightin kunniavieras Mana esittää seremoniassa tervehdyksensä. Avajaisissa kerrotaan myös, miten Manan meet & greet:iin oikeuttava arvonta tapahtuu. Jokaisella kävijällä, jolla on Eternal Twilight- tai Darling Darkness -lippu, on mahdollisuus voittaa arvonnassa ja päästä tapaamaan Mana.  (Mysterious Midnight V.I.P. -lippujen haltijat eivät osallistu arvontaan.)

Looking for Alice. Helsinki, 2017.
Nette, the hostess of Hellocon at Looking for Alice event, 2017. Picture by Sanni Siira.

Eternal Twilight program: The opening ceremony

You will not want to miss this opening ceremony. Our guest of honour himself, Mana, will attend to express his greetings. In the opening ceremony you will also find out how the raffle for the meet & greet with Mana works. Every visitor with an Eternal Twilight or a Darling Darkness ticket has a chance to win a meeting with Mana. (The Mysterious Midnight V.I.P. ticket holders will not enter the raffle.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.