Eternal Twilight -myyjä: I Do Declare

I Do Declare inspiroituu historiallisista tyyleistä ja luo vaatteita heille, jotka haikailevat toiseen aikakauteen. Merkki käyttää korkealaatuisia materiaaleja ja pyrkii luomaan tuotteita, jotka tuntuvat hyvältä kantajansa yllä. I Do Declare haluaa vaatteidensa tuntuvan suojaavalta kuin haarniska, mutta huokuvan samalla romantiikkaa. I Do Declare on kotoisin Yhdysvalloista, ja Eternal Twilight on merkin ensimmäinen vierailu Suomessa.

www.idodeclareshop.com

I Do Declare

Eternal Twilight vendor: I Do Declare

Drawing inspiration from styles across history, I Do Declare creates pieces for those who hanker for another time. Using high quality materials in each piece, the aim is to create truly special garments that feel wonderful on the body. I Do Declare aims to replicate the protective feeling of armour in fabric and create a sense of romanticism. I Do Declare is based in the USA and Eternal Twilight marks the brand´s first visit to Finland.

www.idodeclareshop.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.