Eternal Twilight -myyjä: Puvithel

Puvithel on vaihtoehtoisen muodin suunnittelija, joka asuu Pittsburghissa, Yhdysvalloissa. Hän on suunnittellut ja toteuttanut j-muotiin sopivia käsintehtyjä koruja, asusteita, vaatteita sekä laukkuja vuodesta 2015 asti.

Puvithel edustaa häpeilemätöntä itseilmaisua ja kannustaa sinua näyttämään tunteesi avoimesti. Merkki sopii moneen, mm. punk-, goottilolita- ja menhera-tyyleihin. Oli kyseessä sitten mikä tyyli tahansa, Puvithelin tuotteet ovat huomiota herättäviä ja inspiroituvat vahvasti amerikkalaisen goottikulttuurin uhmakkaasta estetiikasta. Itseilmaisu muodin kautta voi auttaa ihmisiä, ja Puvithel haluaa ilmaista tätä ideaa jokaisella tuotteellaan. Jokaisella tuotesarjalla on oma tyylinsä ja kertomuksensa, mikä auttaa sinua kertomaan oman tarinasi.

Puvithel tuo Eternal Twilightiin jännittäviä lookkeja uudesta tuotesarjastaan, sekä järjestää ohjelmaa! Puvithel on myös yksi tapahtumamme sponsoreista.

www.etsy.com/shop/Puvithel

Puvithel

Eternal Twilight vendor: Puvithel

Puvithel is an alternative fashion designer based in Pittsburgh, USA who has been making and designing original handmade jewelry, accessories, clothing and handbags for J-fashion and alternative styles since 2015.

Puvithel is about unabashed self-expression. Take your heart and put it on your sleeve – literally. Puvithel spans many styles, including punk, gothic, lolita, and menhera. However regardless of style, Puvithel’s items are loud, heavily inspired by the in-your-face aesthetic of American gothic fashion. Expression in the form of fashion can help people, and Puvithel tries to express that idea in each item. Every series has its own style and narrative to aid you in telling your own story.

Puvithel is bringing exciting looks from her new series to Eternal Twilight, as well as hosting  some program! Puvithel is also one of our sponsors.

www.etsy.com/shop/Puvithel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.