Kamijo saapuu Helsinkiin 15.9.2018!

 
Versaillesin keulahahmo Kamijo starttaa uuden Euroopan kiertueensa nimeltä -Sang- syyskuussa ja kiertuemaihin kuuluu tietenkin myös Suomi. Kamijo konsertoi Helsingissä Kulttuuriareena Glorialla 15.9.2018. Sinulla on siis ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä saman päivän aikana sekä Mana, että Kamijo! Eternal Twilight -päätapahtumasta ehtii hyvin Kamijon keikalle.
 
Laulaja, säveltäjä ja tuottaja Kamijo tunnetaan parhaiten visual kei -yhtyeiden Lareinen sekä Versaillesin vokalistina. Soolouransa artisti aloitti vuonna 2013. ja hänen musiikkinsa yhdistelee taidokkaasti herkkiä melodioita sekä sinfonista metallia. Kamijolla on vahva kokemus musiikin parissa, mikä todella näkyy ja kuuluu hänen upeassa lavaesiintymisessään sekä tarkkaan harkituissa yksityiskohdissa.
 
Lisätietoja aikataulusta ja lipuista tulossa myöhemmin!
 
kamojo-helsinki-2018
 

Kamijo is coming to Helsinki 15th September 2018!

Kamijo, the lead singer of Versailles, starts his new European tour -Sang- in September and performs in Helsinki at Kulttuuriareena Gloria 15th September 2018. You have a one-of-a-kind chance to see both Mana and Kamijo at Helsinki during the same day! After the Eternal Twilight main event there is enough time to transfer to Kamijo´s concert.
 
Singer, songwriter and music producer Kamijo is best known as the lead singer of visual kei bands Lareine and Versailles. He started his solo career in 2013 and his music is a beautiful combination of harmonic melodies and symphonic metal. Kamijo’s strong career in music truly shows in the carefully thought-out details of his stage performance.
 
More information about the schedule and the tickets coming soon!
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.