Eternal Twilight -myyjä: Heaven´s Atrium

Heaven´s Atrium on Iso-Britanniasta lähtöisin oleva indie-merkki, jonka käsityönä tehdyt lolitavaatteet istuvat taivaallisen hyvin! Merkki tekee pääasiassa sweet-, classic- ja gothiclolitatyyleihin sopivia hameita, mekkoja sekä yhteensopivia asusteita. Lisäksi Heaven´s Atrium tarjoaa mittatilaustyöpalvelua, jotta voit tehdä unelmamekostasi todellisuutta. Merkin missio on aina ollut tarjota edullisia, mutta laadukkaita käsintehtyjä vaatteita sekä ratkaista länsimaisessa lolitayhteisössä yleisiä koko-ongelmia, antaen näin jokaiselle mahdollisuuden nauttia lolitamuodista. Miksipä et vierailisi Atriumissa – kuka tietää, mitä saatat löytää?

www.heavensatrium.com
www.facebook.com/HeavensAtrium
www.instagram.com/HeavensAtrium

Heaven's Atrium

Eternal Twilight vendor: Heaven´s Atrium

Heaven’s Atrium is a UK-based indie brand which creates handmade lolita clothing that fits like heaven! The brand makes primarily sweet, classic and gothic lolita style skirts and dresses with matching accessories, but they also offer a custom dress service to help you make your dream dress a reality. Heaven´s Atrium´s brand mission has always been to provide affordable but quality handmade clothing, and more importantly, tackle lots of the sizing issues seen in the Western lolita community so that everyone can enjoy the fashion. Why not visit the Atrium, who knows what you might find?

www.heavensatrium.com
www.facebook.com/HeavensAtrium
www.instagram.com/HeavensAtrium

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.