Miksi vänkäriksi kannattaa hakea?

Vänkärinä saat ilmaisen sisäänpääsyn Eternal Twilight -päätapahtumaan 15.9.2018. Kun työvuorosi on ohi, ehdit vielä kierrellä tapahtumassa sekä katsastaa myyntipöytiä! Vänkärinä pääset tietysti myös mukaan tekemään Eternal Twilightista upean, unohtumattoman tapahtuman meille kaikille. Eternal Twilight toteutetaan kokonaisuudessaan vapaaehtoisvoimin, ja vänkärien työ on meille arvokasta.

Vänkärien tehtävät

Vänkäreiksi haetaan noin 10 henkilöä. Päivän tehtäviin kuuluu mm. lipuntarkastusta, myyjien auttamista ja tauottamista sekä yleistä avustamista siellä, missä lisäkäsiä kaivataan. Vänkärikohtaiset tehtävät sovitaan yhdessä vänkärivastaavamme Heli Tähtisen kanssa lähempänä tapahtumaa.

Hakemuksen lähettäminen

Lähetä hakemuksesi 1.5.2018 mennessä osoitteeseen hakuposti@outlook.com. Liitä hakemukseesi seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Ikä
  • Paikkakunta
  • Kielitaito (suomen lisäksi)
  • Mahdollinen aiempi kokemus vänkärihommista (myös ilman aiempaa kokemusta voi hakea!)

Vänkärivastaavamme Heli on aktiivisesti yhteydessä hakijoihin, eli kannattaa laittaa hakemus tulemaan pikimmiten! Alla video, jossa Heli kertoo omin sanoin, miten voit hakea Eternal Twilight -vänkäriksi ja miksi se kannattaa:

Briefly in English: this is the call for volunteers to the Eternal Twilight main event 15th September 2018. We require our volunteers to be able to speak Finnish fluently, and this is why the instructions for applying are in Finnish. The model search for the Moi-même-Moitié´s and vendors fashion shows (which will open in a few weeks) will be open to everyone and doesn´t require skills in Finnish language.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.