Paljon kiitoksia kaikille mahtavasta ensimmäisestä lipunmyyntipäivästä! Tapahtumamme suosio yllätti meidät Hellocon-tiimiläiset täysin! ❤ Olemme iloisia niiden puolesta, jotka saivat haluamansa lipun, ja todella pahoillamme niiden puolesta, jotka eivät saaneet.
Haluamme vakuuttaa kaikille, jotka eivät saaneet kahden päivän lippuja, että lauantain päätapahtumaan on tulossa paljon mahtavaa ohjelmaa! Ainoat ohjelmat, joihin on rajattu pääsy, ovat Manan erikois- ja tavallinen meet & greet. Kaikki muu ohjelma on avoinna kaikille vieraillemme. Osta Eternal Twilight -lippuja täältä! 

Eternal Twilight -lipun edut:

Jokainen Eternal Twilight- tai Darling Darkness -lipun ostaja osallistuu Manan meet & greet;n arvontaan! Arvomme tapahtumassa 100 onnekasta.
Manan Q&A -tilaisuus on avoinna kaikille päätahtuman osallistujille, ja siihen saa myös lähettää kysymysehdotuksia (julkaisemme lisätietoa Q&A:sta pian). Vaikka et voittaisi meet & greet:a, pääset silti näkemään Manan lavalla tapahtumassa!
Tietysti ohjelmassa on myös Moi-même-Moitié:n upea muotinäytös! Sinulla on mahdollisuus päästä näkemään Moi-même-Moitié:n uusimmat tuotteet ensimmäistä kertaa ikinä eurooppalaisessa lolitatapahtumassa. Mallihaku Moi-même-Moitié:n ja muiden myyjien muotinäytöksiin avataan muutaman viikon päästä. Kaikkien lipputyyppien ostajat (sukupuoleen katsomatta) voivat hakea malliksi muotinäytöksiin.
Pääset shoppailemaan upeita vaatteita, asusteita ja koruja. Kunniavieraamme Moi-même-Moitié:n lisäksi paikalle saapuu monia hienoja merkkejä, joista monet saapuvat Suomen ja jopa Euroopan ulkopuolelta. Julkaisemme ensimmäisen myyjän torstaina!
Päätapahtumassa on useita korkealaatuisia lavaohjelmia, joista Hellocon on tunnettu. Lavaohjelma on avoinna kaikille.
Tämän lisäksi julkistamme huomenna vielä yhden yllätyksen, joten uutisiamme kannattaa seurata!
Toivotamme jokaisen teistä lämpimästi tervetulleeksi Eternal Twilight -tapahtumaan! ❤
moi-meme-moitie-eternal-twilight-guest-of-honour
Thank you so much for a great first day of ticket sales! The popularity of our event really overwhelmed us at the Hellocon team! ❤ We are happy for those who got the ticket they wanted, and of course we are very sorry for those who didn´t.
We want to assure those who didn´t get the two-day tickets that there are plenty of great things coming up at the Saturday´s main event! The only programs with limited access are Mana´s special and regular meet & greets. Everything else is open for everyone to enjoy! You can purchase Eternal Twilight tickets here!

The perks of an Eternal Twilight ticket:

Everyone who purchases an Eternal Twilight or a Darling Darkness ticket will enter the raffle to win a meet & greet with Mana! We will raffle 100 lucky ones at the event.
Mana´s Q&A is open for everyone, and you can also send question suggestions for it (we will share more information on that soon). Even if you don´t win the meet & greet with Mana, you will definetely see Mana on stage at the event!
There´s also Moi-même-Moitié´s fabulous fashion show coming up! For the first time in an European lolita fashion event you have the chance to see Moi-même-Moitié´s latest designs. We´ll announce the model search for Moi-même-Moitié´s and the other vendors´ fashion shows in a few weeks. Everyone (regardless of gender) with any kind of ticket is welcome to apply for modeling at the fashion shows.
You can shop gorgeous clothes, accessories and jewelry. In addition to our guest of honour Moi-même-Moitié, there will be many other wonderful designers, many of them arriving from outside of Finland and even Europe. We will announce the first vendor on Thursday!
There will also be plenty of other high quality stage programs that Hellocon is famous for, which are open for everyone.
We also have another surprise to be announced tomorrow, so please stay tuned for our news!
We welcome each of you warmly to Eternal Twilight! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.