Ohjelmassa on luvassa erilaisia luentoja lolitamuodista, yhteisön muotinäytös ja kunniavieraan muotinäytös. Kaikki Hello!Market♡Hypecon ohjelma pidetään sunnuntaina Hyvinkääsalissa ja tapahtuma on osa Hypeconia.

Hello!Market♡Hypecon programme entails interesting lectures and panels about lolita fashion suitable for beginners as well as more experienced lolita enthusiasts, community fashion show, and a fashion show by our guest designer!

Cloudberry Ladyn muotinäytös

Suomalainen lolitavaatemerkki Cloudberry Lady esittelee uuden kesämallistonsa tässä huikeassa muotinäytöksessä! Näytöksen jälkeen merkin suunnittelija kertoo meille malliston taustoista ja synnystä.

Kirjo-lolitamuotinäytös

Kirjo-lolitamuotinäytöksessä harrastajat esittelevät lolitamuodin laajaa kirjoa vaatekaappiensa kätköistä!

Olet saattanut kuulla, että lolita jakautuu kolmeen pääkategoriaan; sweet-, classic- ja gothiclolitaan, mutta tiesitkö että lolitassa on myös lukuisia eri alakategorioita? Millainen mahtaakaan olla hime-, pirate- tai vaikkapa punklolitatyyli? Tässä Helloconin järjestämässä muotinäytöksessä pääset tutustumaan tarkemmin erilaisiin lolitamuodin alakategorioihin, kun kerromme niistä lisää lolitaharrastajien astellessa lavalla esitellen näistä teemoista inspiroituneita asukokonaisuuksiaan.

Vaihtoehtomuodista ammatti -luento

Kunniavieraamme Cloudberry Lady on pitkän linjan vaihtoehtomuodin ammattilainen. Tällä luennolla jo 14 vuotta lolitamuotia valmistanut Cloudberry Lady kertoo, millaista on työskennellä vaihtoehtomuotisuunnittelijana, miten merkki on vuosien varrella kehittynyt ja antaa vinkkejä siihen, mitä kannattaa huomioida omaa merkkiä perustaessa.

Lolitamuoti Suomessa -paneelikeskustelu

Tässä paneelissa Hellocon ry:n lolitakonkarit keskustelevat lolitan harrastamisesta Suomessa, harrastuksen muuttumisesta vuosien varrella sekä siitä, missä toisiin harrastajiin voi tutustua. Kerromme myös, mitä lolitamuoti on ja mistä lolitavaatteita voi nykyisin hankkia.

Ohjelmassa ei ole ikärajaa ja se soveltuu erityisesti aloittelijoille, mutta myös kokeneemmille harrastajille.