Hello!Marketin lolita- ja j-muotimyyjäiset järjestetään sunnuntaina 11.6.2023 klo 12–17 Hyvinkääsalin toisen kerroksen aulatiloissa.

Hello!Market on ensisijaisesti lolita- ja j-muodin kirpputoritapahtuma, mutta myyjäisissä voi myydä käytettyjen lolita- ja j-muotivaatteiden lisäksi myös itsetehtyjä käsitöitä. 

Myyntipaikkoja on rajoitetusti, ja ne varataan ennakkoon nettisivuillamme julkaistavan lomakkeen kautta. Haku aukeaa 3.5.2023 klo 18.00 ja päättyy viimeistään 21.5.2023 klo 20.00 tai aikaisemmin, jos kaikki paikat on varattu. Paikat jaetaan hakemusten saapumisjärjestyksessä, mutta myytävien tuotteiden tulee sopia tapahtuman teemaan.

Myyntipaikat ovat ilmaisia. Yhteen myyntipaikkaan kuuluu pöytä, mutta lisäksi pöydälle voi tuoda yhden rekin vaatteita varten.

Pöytäpaikan voi jakaa ystävän kanssa, mutta tällöin hakemuksessa on ilmoitettava myös ystävän nimi. Pöytiä on kahta kokoa; 80 x 160 cm ja 75 x 180 cm. Pidemmät pöydät annetaan ensisijaisesti myyjille, jotka jakavat pöytäpaikan. Jokainen myyjä vastaa tuotteistaan ja hoitaa myyntinsä itse.

Hakemuksessa kysytään myyjien nim(i)en lisäksi ikä, yhteystiedot sekä tietoja myytävistä tuotteista. Tarkasta siis jo ennen haun alkamista, millaisia tuotteita olet tuomassa myyntiin, jotta saat täytettyä lomakkeen nopeammin. Alle 15-vuotiaat eivät voi myydä yksin, vaan heidän kanssaan on oltava huoltaja tai vanhempi ystävä.

Jälleenmyyjät tai muut valmistuotteiden myyjät eivät voi saada pöytäpaikkaa Hello!Market♡Hypecon-myyjäisistä, vaan heille on suunnattu Hypeconin myyntisali.

The second hand lolita and J-fashion market is held at Hyvinkääsali on Sunday 11.6.2023 at 12–17.

At the market you can sell your used lolita and J-fashion garments and accessories. In addition to your secondhand pieces you are also welcome to sell your handmade items.

The amount of vendor tables is limited and they are reserved in advance on our website. The application period for vendor tables opens 3.5.2023 at 6PM and ends 21.5.2023 at 8PM or earlier if all tables has already reserved.

As the market is not, however, for retailers, should you be one the Hypecon vendors hall is a more suitable place for you.