Se lolita, joka halusit olla

Suomalainen lolitayhteisö muistelee tässä muotinäytöksessä sitä aikaa, kun lolita oli vielä uutta ja vierasta. Miltä näyttivät kauneimmat asut Biblen sivuilla, kuka oli suurin muoti-ikoni ja oman tyylin inspiraatio, millainen oli miitin jännittävin asu? Millainen oli se lolita, jollaiselta itse halusit näyttää? Näytös tarjoaa kuvia ja vilahduksia menneestä, tulevasta ja esittelee käsityksiä lolitatyylin kiehtovuudesta.

Mallihaku muotinäytökseen ”Se lolita, joka halusit olla”

Tule mukaan tekemään paluu perinteisten ”community fashion show” -muotinäytösten juurille! Muistele aikaa, kun olit vielä vasta-alkaja ja kerro asullasi, miltä näytti se lolita jollaiseksi halusit tulla. Mielikuva voi olla perinteisintä old-schoolia tai viimeisintä lolitamuodin villitystä riippuen täysin sinusta itsestäsi. Inspiraatiota asuun voi ammentaa esimerkiksi omista lolita-idoleista, Gothic & Lolita Biblen sivuilta tai vaikka vanhoista photoshooteista!

Näytökseen mukaan pääsemiseksi tehdään pieni hakemus, joka sisältää suuntaa-antavan kuvan asustasi (asu voi olla esim. osittain päälläsi, sängylle levitettynä, pari eri kuvaa suunnittelemistasi vaatteista…). Liitä mukaan myös kuva itsestäsi lolitassa/somekanavasi ja pieni kirjallinen kerronta asustasi ja inspiraatiostasi. Kerro miten asukokonaisuus syntyi! Voit myös kertoa, jos sinulla on aiempaa kokemusta näytösmallina toimimisesta.

Näytöstä varten opetellaan tapahtuma-aamuna yksinkertainen koreografia. Mallit ovat vastuussa omista meikeistä ja hiuksista.

Lähetä hakemus osoitteeseen ohjelma.hellocon(at)gmail.com viimeistään 20.1.2020.

Röyhelöitä killingillä

”Lolita on a Dime” -teemainen näytös esittelee, miten lolitaa voidaan toteuttaa helposti ja budjetilla! Lavalla nähtävät asut ovat kierrätettyjä, itsetehtyjä ja -tuunattuja sekä somistettu vintagelöydöin. Muotinäytöksen ideana on näyttää, että kuka tahansa suomalainen lolita saa koottua upean ja persoonallisen asukokonaisuuden säästeliäästi!

Mallihaku muotinäytökseen ”Röyhelöitä killingillä”

Budjettilolitamuotinäytös tarvitsee malleja! Oletko juuri sinä kirpparilöytöjen kuningatar, kätevä tuunaaja tai luotko asusi itse ommellen? Tule esittelemään säästeliäästi toteutettu asukokonaisuutesi suomalaisen lolitayhteisön omaan muotinäytökseen!

Näytökseen mukaan pääsemiseksi tehdään pieni hakemus, joka sisältää suuntaa-antavan kuvan asustasi (asu voi olla esim. osittain päälläsi, sängylle levitettynä, pari eri kuvaa suunnittelemistasi vaatteista…). Liitä mukaan myös kuva itsestäsi lolitassa/somekanavasi. Listaa budjetilla hankkimasi vaatekappaleet ja kerro niiden hankintapaikoista.

Voit myös kertoa, jos sinulla on aiempaa kokemusta näytösmallina toimimisesta.

Näytöstä varten opetellaan tapahtuma-aamuna yksinkertainen koreografia. Mallit ovat vastuussa omista meikeistä ja hiuksista.

Lähetä hakemus osoitteeseen ohjelma.hellocon(at)gmail.com viimeistään 20.1.2020.