Oletko kiinnostunut lolitasta ja muista japanilaisista katumuodin tyylisuuntauksista? Ehkä haluat tutustua muihin harrastajiin ja kartuttaa vaatevarastoasi? Tai ehkä oletkin lolitamuodin veteraani, joka haluaa siivota vaatekaappiaan? Olit jompaa kumpaa tahansa tai jotain siltä väliltä, Hello!Market on tapahtuma jota et halua jättää välistä.

Hello!Market on rento katumuotitapahtuma, jossa uudet ja vanhat harrastajat kohtaavat. Tapahtuman pääosassa on sali täynnä myyntipöytiä, joissa aarteet vaihtavat omistajaansa. Tule tekemään löytöjä tai myymään ylimääräisiä vaatteitasi.

Hello!Market is a new second hand market type of alternative fashion event organised by Hellocon ry! At Hello!Market you can meet other lolita fashion enthusiasts, learn more about the fashion in lectures and workshops, enjoy a community fashion show and of course fill your closet with new treasures!

Uutiset / News


Hello!Marketin jatkot

Mikäli haluat jatkaa illanviettoa Hello!Marketin jälkeen, se onnistuu hyvin tapahtuman jatkoilla, jotka ovat yökerho Doriksessa.

Hello!Market on loppuunvarattu

Hello!Marketin liput Tiketissä ovat loppuunvarattu. Tämä tarkoittaa sitä, että loput myymättä jääneet liput odottavat maksutapahtumaa.